Olijfzeep [Terminologie en omschrijving]

Le Joyau d’Olive 

Libanese pure olijfoliezeep - Natuurlijke handgemaakte zeep voor gezicht en lichaam.

VOOR ALLE HUIDTYPEN:

Vergine olijfolie is mild genoeg om op het gezicht en op jonge kinderen te gebruiken. Het is onwaarschijnlijk dat het ooit irritatie veroorzaakt en het kan zelfs helpen de huid te kalmeren, wat betekent dat zelfs mensen met een gevoelige huid ermee kunnen wassen.

ZACHTE EXFOLIATOR:

Dankzij de kristallijne structuur van de olijfolie kan deze zeep de huid bij elke wasbeurt zachtjes scrubben, zodat deze zacht en soepel blijft. Deze zeep is geweldig voor dagelijks gebruik en is een ideale make-upverwijderaar, omdat het veilig is voor gebruik rond de ogen.

Merknaam: Le joyau d'Olive (De juweel uit olijven)

We werken samen met onafhankelijke ambachtslieden die oude zeeptechnieken gebruiken om u natuurlijke handgemaakte zeep te brengen die de huid voedt en een alternatief biedt voor synthetische stoffen.

NIET-COMEDOGENISCHE BEVOCHTIGER:

Deze zeep op basis van olijfolie hydrateert de huid zonder de poriën te verstoppen, waardoor het geschikt is voor gebruik zelfs op vette of acne-gevoelige huidtypen. Koudgeperste olijfolie is rijk aan vitamine A en E, die werken om de huid te verjongen.

HET PERFECTE CADEAU:

Voor een verfijnde aanraking, elk stuk zeep is embossed met een olijfboom en doordrenkt met een essentiële bloemenolie. Van start tot finish kost elke zeep 5 maanden om handmatig te produceren. Deze zeep is een prachtig cadeau voor zowel mannen als vrouwen.

Terminologie (Uitleg)

Niet-Comedogeen

Comedonen zijn mee-eters. Mee-eters worden veroorzaakt doordat poriën verstopt raken. Niet-comedogeen betekent dat het product de poriën niet verstopt, waardoor er minder kans is op mee-eters.

Exfoliëren

Exfoliëren is het scrubben van de huid.